ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Sexy boubelky

Sexy boubelky

Dobrá nálada

Říká se, že baculky jsou veselé a společenské, ale stále častěji se mluví o tom, že jsou velmi vášnivé a eroticky založené. Móda vám diktuje velikost 38, ale vy se snažíte nasoukat do čtyřiačtyřicítky. No a co? Spousta mužů by měkké a bujné tvary svých žen nikdy nevyměnila za kostnaté rybičky z přehlídkových mol.

„Hledám sympatickou baculku se smyslem pro legraci a sex. Baculaté ženy jsou totiž nejkrásnější a nejpřitažlivější. Kdo si myslí opak, je prostě blázen,“ říká jeden z mnoha inzerátů, kterými se seznamky jen hemží.  „Ženská má mít všechno pořádné, aby bylo na co se dívat i sáhnout,“ říká můj kamarád.

Modelky
Muži se ve společnosti pyšní reprezentativními modelkami s váhou padesát kilo i s postelí, ale často pak hledají zázemí u normálních baculek. Instinkt jim totiž říká, že žena s velkými prsy a boky je zdravá, silná a ideální budoucí matka jejich dětí. Někteří psychologové dokonce tvrdí, že baculaté ženy jsou mnohem pozornější, vnímavější a empatičtější než jejich štíhlé kamarádky. Proč? Prostě prý nejsou tolik zahleděné do svého vzhledu, a místo fascinace tělem a svou krásou věnují pozornost světu kolem sebe.

XL, ale šťastná
Když mi kamarád v pětadvaceti letech řekl, že jsem typ, který nikdy nebude hubený, dotklo se mě to. Chvíli jsem sice zápasila s dietami a omezováním se, ale k muší váze jsem se stejně nikdy nedopracovala. Dneska to vnímám jako přednost. Naučila jsem se mít ráda svoje tělo i s jeho křivkami a oblinami.

Podobně to vidí i mnoho mužů. Také moje kamarádka se neustále pokouší vyladit váhu a manžel její snahu bojkotuje. Patří totiž také do kategorie obdivovatelů oblých tvarů. „Ženská má vypadat jako ženská, ne jako chlap v sukních. Plná prsa i boky jsou to, co dělá ženy přitažlivé, tak nechápu, proč se o to moje žena snaží neustálými dietami přijít,“ kroutí hlavou nad naší snahou vecpat se do váhových tabulek její manžel.
Kouzlo těla ve tvaru přesýpacích hodin potvrzuje i známý sexuolog: „Není důležitá ani tak tělesná váha, ale na muže určitě působí sexy ženy, které mají poměr mezi pasem a boky kolem 0,6 bodů. Štíhlý pas a výraznější boky totiž svědčí o mládí i plodnosti, a to muže přitahuje. Pokud se ptáte na fascinaci opravdu výraznou nadváhou, pak jde většinou o poruchu.“
Muži vnímají pozitivně „vyladěný“ poměr mezi pasem a boky. Takzvaný WHR – waist/hip ratio (poměr pas/boky) si snadno spočítáte vydělením obvodu vašeho břicha a pasu. Pokud jste v rozmezí 0,6 až 0,75 máte ideální postavu pro mužské oko.

Skvělé milenky
Říká se, že baculky jsou veselé a společenské, ale stále častěji se mluví o tom, že jsou velmi vášnivé a eroticky založené. „Z některých žen plných tvarů jejich sexualita přímo srší. Moje první žena byla hubená a druhá je její opak. Pro mě je ale symbolem sexu právě pro svoje ženské tvary,“ svěřuje se můj kamarád. Dokonce prý existuje i vědecké vysvětlení pro to, že boubelky jsou při milování mnohem vnímavější a citlivější. V tukové tkáni totiž vznikají estrogeny, ženské hormony, které společně s androgeny (mužskými pohlavními hormony, které také kolují v ženském těle) ovlivňují libido, které je jakýmsi sexuálním hnacím motorem.

Miss akorát
Chloe Marchall nevypadá zrovna jako obvyklá královna krásy. A přesto se stala historicky první finalistkou Miss Anglie, která nemá podváhu. Ačkoli její míry patří mezi průměrné (měří 177 cm a váží 79 kilogramů), mezi vychrtlými modelkami vyčnívá. „Všichni si myslí, že missky musí být vysoké, štíhlé blondýnky, a já jsem silná bruneta,“ komentuje běžné vnímání soutěží krásy a dodává. „Chci všem ukázat, že dívka může být krásná, i když nemá podváhu.“ Díky ní se mnoha ženám zvedlo sebevědomí a začínají vnímat své proporce jako výhodu, a ne handicap.

Měkká krása
Že Venušiny božské křivky nenechávají v klidu i dnešní muže, dokládá také web baculi.net, který je určený pro všechny milovníky boubelek. Jeho autor na nich přiznává, že je ženatý s nádhernou baculkou a oblé dívky i ženy ho přitahují. „Mnohé z nich jsou ale ovlivněné nesmysly o tom, jak je nehezké a nezdravé vypadat jako žena. A přitom se právě takové, jaké jsou, líbí většině mužů a my si rádi jejich obliny pohladíme aspoň pohledem. Co je krásná oblina, a co už nevzhledná nadváha, ale nikdo neupřesňuje. Každopádně to vypadá, že bič v podobě požadavku na šlang tělo si pletou tak trochu ženy samy, když se snaží zkrotit každé kilo nad ideál.

Publikováno dne: 17.04.2022