ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Flirt = co to je a proč si ho dopřát?

  • DOMŮ
  • Blog
  • Flirt = co to je a proč si ho dopřát?
Flirt = co to je a proč si ho dopřát?

Není to o tom, jak najít vysněného partnera, ale o tom, jak zvýšit přitažlivost a přitahovat k sobě ty, kteří se k vám nejvíce hodí. Prostě chovat se uvolněně, sympaticky, aby se lidé ve vaší společnosti cítili dobře.

Co je to flirt?

Flirt = chovat se mile, bez vážných úmyslů. Původně toto slovo pochází z francouzského „fleur“, tj.květina…popřípadě z „fleurter“, tj. kvést nebo rozkvést.

Rozšířený omyl je, že flirtování něco vždy znamená nebo že tím chceme někoho oslovit.  Toto může u zadaných partnerů vést k žárlivosti. Není to žádné zakuklené „balení“.

Až do 60.let 20.století nepatřilo slovo FLIRTOVAT ke slovům, která se často používala. Tehdy bylo běžné, že žena si muže ve skutečnosti nemohla najít. Dvoření ale existovalo, ale znamenalo pouze to, že muž se snažil získat přízeň ženy. Úkolem ženy bylo – působit natolik zajímavě, aby se jí muž začal dvořit. Úkolem muže bylo dvořit se ženě, aby ho nakonec vyslyšela.

Flirtování není náročné ani stresující.  Je to něco mezi příjemným rozhovorem a „balením“. Jde především o jakési sexuální napětí, ve vzduchu, o mrknutí, o kompliment.

5 zlatých pravidel flirtování:

  1. Naučte se mít rádi sami sebe
  2. Žijte přítomností
  3. Buďte otevření novému
  4. Nebuďte závislí na názorech druhých
  5. Vy jste zodpovědní  za svůj šťastný život

Příště pár rad, jak si to vyzkoušet v praxi ;-)….hlavně se nebát a zkusit nové. Co si to vyzkoušet třeba na některém ze seznamovacích večerů Luckydate

Publikováno dne: 18.05.2022