ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Co je to speed dating?

Co je to speed dating?

Co je to speed dating?

Jak funguje rychlé rande/speed dating?

Hodně lidí říká, že by do speed datingu nikdy nešli, ale proč ne? Když to vyzkouší, tak velmi rádi doporučí dál. Není se totiž čeho bát.
Speed dating je v cizině velmi populární, protože není nad osobní setkání. Jedná o zábavný způsob, jak poznat nové lidi v podobné věkové kategorii.
a zbavit se tak strachu z randění.

Co je to vlastně ten speed dating? V překladu = rychlé rande.

Za jediný večer vás dokážeme seznámit až s 10 protějšky. To znamená, že se budete mít možnost poznat s 10 potencionálními partnery. S každým budete mít 4 minutový rozhovor. To je doba, kdy už dokážete zjistit, zda si jste vzájemně sympatičtí a máte zájem o další kontakt.

Žádné riziko – nikdo nezná vaše jméno. je zakázáno ptát se na kontaktní údaje. Opravdu to funguje! Stačí se přihlásit na některý z večerů   🙂

Jak speed dating probíhá?

V úvodu vás uvítá moderátor akce a rozdá vám seznamovací karty. Ženy sedí u svých stolečků, muži se po uplynutí času a oznámení posunou k další ženě. S každým budete mít 4minutovou „schůzku“.

Do své karty u každého protějšku uvedete ano nebo ne. Ano = protějšek se mi líbí, je mi sympatický – chci poslat kontakt nebo ne = protějšek se mi nelíbí – nechci poslat kontakt.

Pouze vybrané protějšky napíšete na kartu a odevzdáte na konci večera moderátorce.

Nikdo se neptá, jak jste se rozhodli. Nikdo nikoho neodmítá. Jen my vyhodnotíme vaše odpovědi na seznamovacích kartách po skončení večera. Pokud se budou sympatie vzájemně shodovat, do druhého dne vám zašleme vzájemné kontakty.

Publikováno dne: 23.04.2022

Náhodná reference

  • Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku - Petra 28 a Jakub 31

    Petra 28 a Jakub 31

    Dobrý večer paní Marcelo, velmi ráda Vám sděluji zprávu, že jsem manželé a bez Vás bychom se nenašli. Jsme Vám vděčni, že jsme se ten jeden seznamovací večer  na jaře 2020 ve Zlíně zrovna potkali. Tehdejší přezdívky = Caesar a Kleopatra, nám přinesly štěstí. Vidíme, že stále seznamujete  a LuckyDate z celého srdce doporučujeme všem svým nezadaným přátelům ve Zlíně i okolí. Má to smysl a funguje to. Ještě jednou 🙂  díky.

    Zobrazit všechny reference