ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Nalaďte se

Nalaďte se

Muži a ženy myslí odlišně. Naštěstí. Je třeba jen pochopit „flirtovací signály“. Muži to mají složitější, protože ženy vysílají 5 krát více signálů. Nutné je, cítit se sám dobře a pak to přenést i na druhé.

Jak na to?

1. Flirtujte, když máte dobrou náladu.,,,např.= „Vstáváte o 10minut dříve, pohoda, klid, posnídáte, uvědomíte si v klidu, co máte dnes za schůzky a večer kino a vyjdete a venku se na vás někdo uculí…..vaše reakce? = ÚSMĚV“  nebo  „Zaspíte, nestihnete se nasnídat, košile má flek, auto nenastartovalo, vy nestíháte….a venku se na vás někdo uculí…vaše reakce? – IDIOT, proč se mi směje?!“

2. Hudba – melodie proniká přímo do podvědomí a umí naladit. Vytvořte si svůj playlist a poslouchejte třeba cestou v autě.

3. Zdůrazněte přednosti a dopřejte si sex-appeal…..co vám říká AIDA? Není to jen opera od G. Verdiho, ale systém působení reklamy = Attention/vzbudit pozornost, Interest/vyvolat zájem, Desire/probudit touhu, Action/zákazník aktivně něco udělá , koupí si výrobek…… V praxi to znamená, že je úplně jedno jestli jste v džínách, teniskách v práci nebo v lodičkách se rtěnkou cestou do práce. Vzbudit pozornost zevnějškem = o to zpočátku přeci jde.

Na co dbát?

Na co dbají u žen MUŽI? jsou to rozdílné požadavky…. naštěstí. Přeci jen pár tipů = červené rty, pohyb boků, výška, neukazovat příliš mnoho

Na co dbají u mužů ŽENY? Udržovaný zevnějšek (udržovaný chrup není znak přemíry péče :-)), hrudník vpřed a břicho dovnitř, barva hlasu.

Jak zachytit  flirtovací signály? Jaké jsou ženské a mužské signály?

Zajděte na speed dating a zkuste. Moc vám to nešlo? Tomu nevěřím;-). Nic se neděje a zkuste to příště, až si o tom něco řekneme 🙂 …..zatím se vylaďujte .-)

Publikováno dne: 22.05.2022

Náhodná reference

  • Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku - Veronika 32 let

    Veronika 32 let

    Stále jsem jen pracovala a nevšimla si, že jsem sama. Kamarádka mě upozornila, že je v Ostravě LuckyDate. Říkám, že nejsem tak odvážná, abych randila za jeden večer s osmi kluky:-) Tak tam šla se mnou, protože byla zrovna po rozchodu. A dodala mi odvahy tím, že : „Hele, pokud se neseznámíme, tak tam hraje šikovný kytarista, občas tam proletí  vtípek od moderátorky, nakonec všichni posedíme a atmosfera se uvolní….no a kluci tam byli šikovní.

    Zobrazit všechny reference