ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Jak sbalit chlapa a ještě si ho i udržet

  • DOMŮ
  • Blog
  • Jak sbalit chlapa a ještě si ho i udržet
Jak sbalit chlapa a ještě si ho i udržet

Jak sbalit chlapa a ještě si ho i udržet?

Nedaří se vám už delší dobu nikoho sbalit? Máte pocit, že jste úspěšná, ale nejdéle po třetím rande se vše zase zhroutí, jako domeček z karet a vy musíte začít od nuly? Nezoufejte, všechno se dá vyřešit. Podívejte se na našich 5 rad, jak muže sbalit a jak si ho i následně udržet.

  1. Nelžete

Každý rád přehání a při flirtování o to více. I pánové rádi navyšují např. svůj současný příjem nebo zatínají svaly, aby vypadaly atraktivněji. Je ale rozdíl mezi přeháněním a vyloženou lží. Pokud nehledáte vztah na jednu noc, vyvarujte se toho. Dříve nebo později se na vaši lež přijde a vy budete mít nejspíše po vztahu. Pokud jste partnerovi lhala hned na začátku, jak se má následně cítit a věřit vám v případném vztahu?

  1. Množství (sexuálních) partnerů snižte

Zde existuje malá výjimka. Lež v počtu vašich sexuálních partnerů je někdy více než nutná. Muž s mnoha milenkami je borec, na ženu s mnoha milenci se pohlíží opačně. Je to nespravedlivé, ale je to tak. Pokud jste měla více jak osm partnerů, nikdy to neprozrazujte. Při seznamování, ani po letech vztahu. Nedělejte ze sebe puritánku a radost ze sexu klidně vyslovte. Ale počet milenců nekompromisně zaokrouhlete na jednomístné, ideálně na jedné ruce spočítatelné číslo.

  1. Nehledejte muže snů

O dokonalém muži sněte. Jakmile ale přijde na seznamování, na tyto představy zapomeňte. Samozřejmě se nespokojte s prvním pobudou, který vám zkříží cestu. Pokud je ale hodný, milý a miluje vás a má jen jednu vadu na kráse – např., že tolik nevydělává nebo to není úplně krasavec vhodný na obálky prestižních časopisů, na nic nečekejte. Tohle je ten ideální muž, se kterým můžete být šťastná.

  1. Chvalte

Na nějakou tu pochvalu se prostor vždycky najde. Ať už na to, jak to tlumené barové světlo rýsuje krásně jeho svaly, na jeho kuchařské umění nebo šikovnost a nápaditost. Nezapomínejte však, že i chválit se musí umět. Muži, který nemá na těle jediný sval, asi nenamluvíte, že jste si hned všimla jeho vypracované postavy.

  1. Zdrobněliny vyškrtněte ze slovníku

Roztomilost a zranitelnost muže přitahuje. Nic se ale nemá přehánět. Infantilnost není sexy ani žádoucí. Většina mužů ji nesnese. Používání zdrobnělin tedy omezte na minimum. Nebo ze svého slovníku úplně vyřaďte. Šišlání na děti, případně na zvířátka, si také nechte na jindy. A co je nejhorší? Dětinské přezdívky. Přežije je maximálně v posteli. Nikdy ho tak ale neoslovujte na veřejnosti!

 

Publikováno dne: 29.12.2022

Náhodná reference

  • Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku - Jakub 27 let

    Jakub 27 let

    Ještě jednou děkuji paní Marcelo za fajn LuckyDate večer v Ostravě a příjemnou atmosféru. Nevěřil jsem, že by to mohlo být tak pohodové. Překvapilo mne, že tu bylo hodně hezkých slečen. Kavárna a navíc živá hudba tomu daly pohodu. I to odlehčené povídání po skončení krátkých rozhovorů a společné posezení. Uvidíme, jak to dopadne, každopádně možná někdy v budoucnu byl klidně znovu  vyzkoušel. Děláte perfektní práci.

    Zobrazit všechny reference