ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Dohazování = match-making NOVINKA!

  • DOMŮ
  • Blog
  • Dohazování = match-making NOVINKA!
Dohazování = match-making NOVINKA!

Zavádíme pro vás NOVINKU!

Vycházíme vstříc požadavkům, které se nám v Lucky Date hromadily a bylo potřeba přijít s něčím „pro lidi“. Individuální přístup se nám vždy osvědčil

Dohazování je proces spojování dvou lidí dohromady. Toto slovo se také používá v souvislosti se sportovními událostmi. U nás to znamená vyplnění dotazníku o Vás i o hledaném partnerovi a zařazení do databáze. to je první krok v našem matchmakingu. Toto je zdarma

Ti, kteří považují seznamovací systémy nebo služby za užitečné, ale upřednostňují lidskou inteligenci a osobní přístup, si mohou vybrat právě náš matchmaking. Můžeme skutečně najít lidi, kteří jsou kompatibilní, a to je velký pokrok, který udrží toto odvětví při životě dlouho.

Věnujte nějaký čas přemýšlení o svých skutečných „požadavcích“ a o tom, jaké osobnostní rysy považujete za nezbytné pro dlouhodobou kompatibilitu. Co pro vás fungovalo v předchozích vážných vztazích a co ne? Co si myslíte, že vám brání setkat se s někým výjimečným a co vás přimělo k rozhodnutí najmout si dohazovací službu v tomto okamžiku svého života? Jak velký význam přikládáte faktorům, jako je povolání, víra, vzdělání atd.? Nevadí rande naslepo? To jsou některá témata, která s Vámi projdeme na osobní konzultacích.

Vybrat si můžete ze dvou produktů: BASIC nebo VIP, kde jsou jednorázové platby.

Publikováno dne: 10.05.2023

Náhodná reference

  • Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku - Petr 55

    Petr 55

    Speed dating v prosinci 2022 jsem dostal od dětí k narozeninám a prý, ať jdu do toho. Odvahu jsem tedy posbíral a po seznamovacím kolečku krátkých rozhovorů, jsme ještě přes hodinu všichni seděli u jednoho stolu, uvolněně se bavili a k tomu kytarista Martin příjemně dokresloval atmosféru. Musel jsem uznat, že tohle seznamování opravdu funguje. Doporučuji mnohem více než sezení u internetových seznamek. Toto je adrenalín, ale potom skvělý pocit.

    Zobrazit všechny reference