ZAVŘÍT
Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku
MENU

Nejlepší místo pro první rande

  • DOMŮ
  • Blog
  • Nejlepší místo pro první rande
Nejlepší místo pro první rande

💡Jaké je to správné místo pro první rande?

Je důležité si uvědomit, že to co se líbí Vám, se nemusí líbit Vašemu protějšku. Každý z nás má jiné představy a jiné zájmy. Před prvním rande bychom si měli náš protějšek tzv. oťuknout a zjistit co nejvíce informací o tom, jaké zájmy dotyčný má.

👉Funguje několik osvědčených míst, které Vám můžeme doporučit:

📌 Kavárna

Zvolíte-li klidnou kavárnu s příjemnou muzikou, nemůžete udělat krok vedle. Najdete tak prostor, kde nejste úplně sami, zároveň si můžete v klidném prostředí popovídat a nepřekřikovat se. Ideálně je najít takovou kavárnu, která nabízí i něco malého k snědku, aby Váš protějšek netrpěl v případě nutnosti hlady 😊

📌 Park, les

Pokud je příznivé počasí, můžete zvolit procházku v přírodě. Zde se dostáváte do situace, kdy je zapotřebí, aby jeden z Vás byl schopen konverzaci vést 😊 Nedoporučujeme, pokud jste oba dva introverti a společná témata byste teprve objevovali 😊

📌 Muzeum, galerie, turistické zajímavosti

Pokud máte rádi umění nebo historii, může být návštěva těchto lokalit tou správnou volbou. Pokud se v těchto tématech vyznáte, můžete se před svým protějškem „blýsknout“ a představit mu své znalosti. Pokud jsou Vám tato témata však cizí, minimálně můžete společně konverzovat nad uměleckými díly, komentovat kulturní dění apod.

📌 Koncert nebo kulturní akce

Jestliže máte společné zájmy např. v hudbě, může být návštěva koncertu zajímavá zkušenost. Partner se Vám představí ve svém „oblíbeném“ prostředí a zjistíte, zda si v tomto společném zájmu „sednete“ a můžete třeba právě na této zálibě stavět a rozbíjet dále svůj vztah.

Publikováno dne: 22.04.2023

Náhodná reference

  • Lucky Date – za jediný večer najdete svou životní lásku - Lumír 60 let

    Lumír 60 let

    Myslel jsem, že jsem už příliš zralý na tohle seznamování, ale děti mi koupili k Vánocům 2020 dárkový poukaz. A tak jsem šel. Musím přiznat, že nebýt toho, tak nemám svou Moniku. Jezdíme spolu na víkendy, užíváme si cestování a těšíme se na další chvíle. Děkuji paní Marcele, že je taková srdečná, milá a vstřícná. Rozptýlila mé obavy ještě před návštěvou večera ve Zlíně. Jsem ze Vsetína a moje partnerka je z Uherského Hradiště. Jinak bychom se nenašli.

    Zobrazit všechny reference